Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
tomàquet madur
Albergínies farcides de carn
Ingredients:
albergínia
alfàbrega
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
farigola
farina de galeta
julivert fresc
llet
marduix
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
pebrot verd
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Verdures i hortalisses
Segons
Carn
Plats únics
Amanida de cigrons amb salsa de tahina
Ingredients:
all
ceba tendra
cigrons secs
cogombre
comí
llimona
menta fresca
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
tahina
tomàquet madur
Categories:
Primers
Llegums
Verdures i hortalisses
Plats freds
Arròs caldós amb bledes
Ingredients:
arròs integral
bledes
caldo vegetal
ceba
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Arròs
Verdures i hortalisses
Arròs integral amb calamars
Ingredients:
all
arròs integral
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
nyora
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
pebrot verd
pebrot vermell
safrà
sal
tomàquet madur
Categories:
Arròs
Peix i mol·lusc
Plats únics
Arròs negre
Ingredients:
all
arròs
avellanes
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
safrà
sal
sípia
tinta de sípia
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Arròs
Peix i mol·lusc
Plats únics
Bacallà argentí
Ingredients:
all
bacallà dessalat
ceba
farina
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
panses
pinyons
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Bonítol amb tomàquet
Ingredients:
all
bonítol
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Braç de gitano de patata
Ingredients:
albercocs
all
ametlles torrades
ceba
llet
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pebrot vermell
sal
sucre
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Patates
Verdures i hortalisses
Plats freds
Calamars a la riojana
Ingredients:
all
calamars
ceba
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebrot verd
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Canelons de carn
Ingredients:
all
ametlla crua pelada
caldo vegetal
canelons
ceba
conyac
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pollastre
porc
sal
salsa de tomàquet
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Pasta
Carn
Plats únics
Caponata
Ingredients:
albergínia
anxoves
api
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
panses
pebrot vermell
pinyons
sal
sucre moreno
tàperes
tomàquet madur
vinagre de vi negre
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Salses i acompanyaments
Cassola de rap i calamars
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
conyac
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
patates
pebrot verd
porros
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Coca de pa de pessic amb hortalisses al pesto
Ingredients:
albergínia
alfàbrega fresca
all
carbassó
farina
formatge d'ovella tendre
formatge parmesà
llevat químic
maizena
mel
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
pinyons
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Coques
Coca de trempó
Ingredients:
ceba
farina
llevat químic
oli d'oliva verge extra
pebrot verd
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Coques
Conill amb xocolata
Ingredients:
all
ametlles torrades
borregos
caldo
ceba
conill
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Segons
Aviram i conill
Conill rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conill
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Crema freda de tomàquet i alfàbrega
Ingredients:
alfàbrega fresca
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vinagre de Mòdena
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats freds
Esqueixada de bacallà
Ingredients:
bacallà dessalat
ceba tendra
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
pebre blanc
sal
tomàquet d'amanir
tomàquet madur
tonyina en oli d'oliva verge extra
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Verdures i hortalisses
Plats únics
Farcellets d'estiu amb salsa d'anacards
Ingredients:
alvocat
anacards
ceba tendra
enciam
formatge fresc
llet
llimona
oli d'oliva verge extra
paper d'arròs
pastanaga
pebre blanc
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Faves estofades amb suc de raïm
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
farigola
faves
llorer
menta fresca
oli d'oliva verge extra
raïm blanc
romaní
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Fideuà/ Rossejat de fideus
Ingredients:
all
calamars
caldo de gambes (o fumet de gambes)
caldo de peix (o fumet)
caldo de peix (o fumet)
cloïsses
escamarlans
fideus fins
gambes
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
safrà
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Primers
Pasta
Plats únics
Fricandó
Ingredients:
bolets secs
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
tomàquet madur
vedella
Categories:
Segons
Carn
Gaspatxo
Ingredients:
ceba tendra
cogombre
oli d'oliva verge extra
pebrot verd
pebrot vermell
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Plats freds
Gaspatxo de síndria amb poma
Ingredients:
api
oli d'oliva verge extra
pomes
sal
síndria
tomàquet madur
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Plats freds
Gratinat de mongetes vermelles i tomàquet
Ingredients:
albergínia
all
ceba
comí
formatge parmesà
mongetes seques vermelles
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
pebrot vermell
sal
tomàquet madur
Categories:
Plats únics
Llegums
Verdures i hortalisses
Gratinat vegetal d'estiu
Ingredients:
alfàbrega fresca
all
carbassó
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Guacamole amb sardina de llauna o fresca
Ingredients:
alvocat
bastonets de pa
ceba tendra
julivert fresc
llimona
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
pomes
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Per picar
Plats freds
Verdures i hortalisses
Peix i mol·lusc
Guisat de llenties vermelles (dahl)
Ingredients:
all
arròs basmati integral
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
comí
cúrcuma
gingebre
iogurt
llenties vermelles
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebre vermell dolç
porros
sal
salsa de soja
tomàquet madur
Categories:
Primers
Llegums
Verdures i hortalisses
Plats únics
Llenties guisades amb salmó
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
farigola
julivert fresc
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
safrà
sal
salmó
tomàquet madur
Categories:
Llegums
Sopes i cremes
Peix i mol·lusc
Plats únics
Llobarro a la provençal
Ingredients:
farigola
llobarro
oli d'oliva verge extra
olives negres
pebre blanc
sal
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Lluç amb tomàquet al microones
Ingredients:
all sec en pols
julivert sec en pols
lluç
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Macarrons gratinats amb salsa de tomàquet
Ingredients:
alfàbrega
all
ceba
formatge emmental
llorer
macarrons
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Pasta
Mandonguilles amb sípia
Ingredients:
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
conyac
farina
julivert fresc
llet
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
pebre blanc
sal
sípia
tomàquet madur
Categories:
Segons
Carn
Peix i mol·lusc
Mandonguilles de carbassó
Ingredients:
all
caldo vegetal
carbassó
ceba
farina de galeta
formatge emmental
oli d'oliva verge extra
orenga
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci sec
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Melmelada de tomàquet
Ingredients:
llimona
pomes
sucre
tomàquet madur
Categories:
Postres
Salses i acompanyaments
Mongetes seques amb cloïsses
Ingredients:
all
ametlles torrades
ceba
cloïsses
llorer
mongetes seques
oli d'oliva verge extra
safrà
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Llegums
Orada amb patates al forn
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
orada
patates
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Patates
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Paella de carn
Ingredients:
all
arròs
conill
costella de porc
garrofó congelat
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
pebrot vermell
pollastre
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Arròs
Plats únics
Pasta a la puttanesca
Ingredients:
all
anxoves
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
orenga
pasta
pebre vermell dolç
ruca
sal
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Primers
Pasta
Pasta alla norma
Ingredients:
albergínia
alfàbrega fresca
all
anxoves
formatge
oli d'oliva verge extra
pasta
pebre vermell dolç
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Pilota al forn amb dàtils, orellanes i pinyons
Ingredients:
canonet de canyella
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
dàtils
farigola
llet
oli d'oliva verge extra
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
pa
pebre blanc
pinyons
porros
sal
tomàquet madur
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Pizza de tomàquet i xampinyons
Ingredients:
alfàbrega fresca
formatge emmental
formatge parmesà
mozzarella
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pinyons
sal
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Coques
Pizzetes falses amb base de carbassó
Ingredients:
alfàbrega
carbassó
mozzarella
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Per picar
Pollastre amb samfaina
Ingredients:
albergínia
all
ceba
farigola
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebrot verd
pebrot vermell
pollastre
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Pollastre rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pollastre
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Pops amb ceba
Ingredients:
all
canyella en pols
ceba
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pops
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Púding de peix al microones
Ingredients:
ceba
farigola
llet sencera
llorer
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Rap amb beixamel de tomàquet
Ingredients:
ceba
farina
llet
oli d'oliva verge extra
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Romesco de peix
Ingredients:
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
peix blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Salsa de tomàquet
Ingredients:
alfàbrega
all
ceba
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Salses i acompanyaments
Verdures i hortalisses
Salsa romesco (o salsa de calçots)
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Salses i acompanyaments
Samfaina
Ingredients:
albergínia
all
ceba
oli d'oliva verge extra
pebrot verd
pebrot vermell
sal
tomàquet madur
Categories:
Verdures i hortalisses
Salses i acompanyaments
Sardines al forn sobre sofregit de tomàquet
Ingredients:
all
ceba
farina de galeta
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebrot verd
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Sardines amb patates i mongetes tendres
Ingredients:
alfàbrega
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
patates
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Sarsuela
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
escamarlans
farina
galetes maria
gambes
julivert fresc
llorer
lluç
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
rap
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Sípia amb pèsols
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
canonet de canyella
ceba
galetes maria
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pèsols amb tavella
safrà
sípia
tomàquet madur
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Llegums
Peix i mol·lusc
Plats únics
Segons
Sofregit
Ingredients:
all
ceba
farigola
oli d'oliva verge extra
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Salses i acompanyaments
Verdures i hortalisses
Sopa de peix
Ingredients:
all
ametlles torrades
api
avellanes torrades
biscotes
cap de rap
ceba
cloïsses
conyac
espines i caps de peix blanc
fideus fins
formatge emmental
gambes
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebre vermell dolç
peix de sopa (peix de roca)
safrà
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats únics
Sopa freda de romesco amb seitons
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
ceba tendra
enciam
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
seitons
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Verdures i hortalisses
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Segons
Primers
Sopa menorquina de l'Antònia
Ingredients:
all
carxofes
ceba
col
costella de porc
farigola
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebrot verd
pebrot vermell
pèsols congelats
porros
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Carn
Plats únics
Suquet de bròtola (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
bròtola
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Suquet de rajada (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
rajada
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Timbal de carbassa
Ingredients:
all
ametlles torrades
carbassa
ceba
enciam
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
tomàquet cirerol
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Trempó
Ingredients:
ceba tendra
pebrot verd
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Salses i acompanyaments
Plats freds
Vedella guisada amb préssecs
Ingredients:
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
préssecs de vinya o préssecs grocs
sal
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Segons
Carn
Verat amb vinagreta de tomàquet tèbia
Ingredients:
oli d'oliva verge extra
sal
sucre
tomàquet madur
verat (caballa)
vinagre de Mòdena
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc