Pollastre amb coca-cola

Ingredients

  • 1 llauna coca-cola
  • 1 unitat llimona
  • 1 unitat pollastre
  • sal
  • Categories

  • Segons
  • Aviram i conill
  • Escalfament del forn

    Escalfeu el forn a 200º.

    Preparació del pollastre

    1 pollastre sencer, preparat per al forn

     

    1 llimona, netejada

    sal

    Poseu el pollastre en una safata que pugui anar al forn.

    Ruixeu-lo amb el suc de la llimona de manera que tota la superfície quedi mullada.

    Saleu-lo per totes bandes.

    Poseu les dues mitges pells de llimona a l'interior del pollastre.

    1/2 llauna de coca-cola 

    (després farem servir l'altra mitja)

    Ruixeu el pollastre amb la 1/2 llauna de coca-cola; reserveu l'altra mitja llauna.

    Cocció del pollastre

    Poseu el pollastre al forn calent a 200º i ,de tant en tant, ruixeu-lo amb el mateix suc de la safata: 30 min.

    Ruixeu el pollastre amb la mitja coca-cola que heu reservat i tombeu-lo; aneu-lo ruixant de tant en tant amb el suc de la safata i cap al final de la cocció torneu-lo a tombar: 30 min (si és gran, deixeu-lo 10 min més).

    Comentaris