4 persones
Cocinando entre olivos (consultat el 2017)
Velocidad Cuchara (consultat el 2017)
Primer plat, segon plat o plat únic?
Temperatura de servei
Antelació possible
Variants de la recepta
Conservació
Us podeu saltar aquest procés si compreu el formatge emmental ratllat.
formatge emmental, a trossos
si els 60 g de formatge que penseu fer servir per a la massa de la coca són d'emmental (els altres 60 g seran per gratinar la coca)
o bé
si els 60 g de formatge que penseu fer servir per a la massa de la coca són mató (els 60 g d'emmental seran per gratinar la coca) |
|
Us podeu saltar aquest procés si compreu l'ametlla crua en pols (farina d'ametlla).
1 pebrot vermell (uns 300 g), rentat i tretes les llavors, tallat a trossos
1,5 pebrots verds (uns 175 g), rentats i tretes les llavors, tallats a trossos
1,5 cebes (uns 250 g), pelades, tallades a vuitens
1 carbassó (uns 250 g), rentat i, si voleu, pelat, tallat en 4 o 5 trossos
Opcional: 8 olives blanques, espinyolades 8 olives negres, espinyolades |
|
Escalfeu el forn a 200º. |
4 ous sal pebre blanc
Només
34 g d'oli d'oliva verge extra (1,5 cullerades)
|
|
Només si de formatge ratllat n'heu reservat 1 únic bol amb 60 g 60 g de mató
|
![]()
|
Comentaris