unes 25 croquetes
Les croquetes d'arròs, són croquetes?
Material necessari
Antelació opcional
Aprofitament
Podeu fer-lo el dia que munteu les croquetes per congelar, o bé abans i reservar-lo a la nevera. Obtindreu uns 700 g d'arròs cuit.
| 
 250 g d’arròs integral (obtindreu uns 700 g d'arròs cuit) 
 500 g d'aigua sal  | 
	 Poseu-ho tot a l'olla de pressió súper-ràpida. Espereu que aparegui la segona ratlleta de l'indicador de pressió; abaixeu el foc i compteu 15 min; apagueu el foc i espereu que baixi la vàlvula.  | 
| 
 5 pastanagues (uns 300 g), ratllades 
 
 o bé 
 o bé 
  | 
|
| 
 75 g de formatge emmental, ratllat 
 1 rovell d'ou (reserveu la clara en un plat fondo per després) 
 julivert, picat  | 
|
| 
 3 cullerades de farina integral (45 g)  | 
| 
	 Uns 30 min abans de fregir les croquetes, passeu-les del congelador a la nevera, amb l'objectiu que quan les fregim segueixin congelades però no estiguin tan dures.  | 
|
| 
 volum que requereixi la fregidora d'oli d'oliva verge extra  | 
	 En una fregidora, escalfeu l'oli a 170º si les croquetes són grans (3 cm de diàmetre màxim o més) o a 180º si les croquetes són més petites (diàmetre màxim inferior a 3 cm). Fregiu les croquetes quasi congelades (vigileu, quan les tragueu de la fregidora, que no hagi quedat el centre de la croqueta congelat). Escorreu-les i poseu-les entre dues capes de paper absorbent de cuina per tal de retirar l'excés d'oli.  | 
| 
	 Podeu servir les croquetes acompanyades d'una amanida.  | 
Comentaris
Això és una obra mestra!
A veure quan ens fas les croquetes d´arròs de l´Eulàlia? (fa uns quants ays però en tenen molt bon record)
Tomo nota. Y ya te contaré como salen.¡De momento suena muy requetebien!