4 persones
De quina estació de l'any és propi, aquest plat?
Com podem transformar aquesta recepta de CREMA en una recepta de PURÉ?
La crema és un primer plat. I el puré?
Antelació preferible:
400 g de moniato (1-2 unitats), pelats i a trossos
500 g de carbassa, pelada, tretes les llavors i a trossos
4 grans d'all (16 g), pelats
175 g de ceba (1 unitat), pelada i a trossos
400 g de caldo vegetal (o d'aigua)
sal pebre blanc |
|
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (14 g)
200 g de llet (pot ser descremada)
(Podeu augmentar o disminuir aquesta quantitat de llet segons com vulgueu la crema d'espessa; fins i tot podeu posar-hi aigua o caldo en comptes de llet, o una barreja d'aigua i llet en les proporcions que preferiu. També podeu posar només aigua i afegir-hi dos formatgets; en aquest cas, poseu primer els formatgets i bateu perquè es desfaran millor en calent, i després afegiu l'aigua o el caldo) |
uns 100 g de formatge parmesà ratllat |
Si voleu, en el moment de servir podeu espolsar formatge ratllat sobre la crema de moniato de cada plat. |
Comentaris