 
    4 persones (unes 20 coquetes d'uns 5 cm de diàmetre)
• LÉKUÉ; FUNDACIÓ ALÍCIA: "La guia de Lékué" (p. 32), Penguin Random House Grupo Editorial, S.A.U, Barcelona, 2017
Mètode preferible per elaborar la massa de les coquetes (procés 2), batedora elèctrica o thermomix?
Antelació possible
Podeu fer tota la recepta amb antelació tret de la cocció de les coquetes i de la presentació (processos 5 i 6) que haureu de fer al moment.
Per dinar o sopar? O per esmorzar?
Podeu servir les coquetes com a primer plat d'un dinar o sopar, o fins i tot com a plat únic d'un sopar lleugeret, acompanyades d'una amanida. També podeu servir-les per esmorzar, potser sense l'amaniment.
Si disposeu de 500 g de carbassa cuita, us podeu saltar aquest procés.
| 80 g de farina, que pot ser integral 
 4 clares d'ou (reserveu els rovells per a una altra recepta) 
 12 g de llevat químic | |
| 80 g de farina, que pot ser integral 12 g de llevat químic | |
| 4 clares d'ou (reserveu els rovells per a una altra recepta) | |
| unes gotes d'oli d'oliva verge extra | |
| 1 grapat de pipes de gira-sol | 
Comentaris