4 persones
55winston55 (consultat el 2016)
Fragolosi (consultat el 2016)
Giallo Zafferano (consultat el 2015)
Il Golosario (consultat el 2016)
Karakia (consultat el 2015)
D'on és propi, aquest plat?
Primer plat o plat únic?
Temperatura de servei
Es pot fer aquesta recepta, sense les fulles de fonoll?
Antelació opcional
500 g de sardines |
Netegeu-les, obriu-les, traieu-hi l’espina (reserveu les espines per fer la recepta "Espines de sardina cruixents" i deixeu que s'escorrin. |
|
|
40 g de pinyons |
|
25 g d'ametlles torrades (unes 20 unitats)
[Si no disposeu d'ametlles torrades i en teniu de crues pelades, torreu-les primer lleugerament a la paella on heu torrat els pinyons i piqueu-les després; no torreu els pinyons i les ametlles alhora perquè no triguen igual.] |
30 g de pa ratllat |
|
Un cop cuita la pasta, s'haurà de fer de seguida el procés següent "Cocció de la pasta amb la salsa de sardines".
Deixeu reposar la cassola, tapada: 10- 15 min. |
Comentaris