Sopa freda de pebrot escalivat i síndria

4 persones

Ingredients

  • 1 grapat de fulles (uns 8 g) alfàbrega
  • 2 grans (8 g) all
  • oli d'oliva verge extra
  • pebre blanc
  • 3 o 4 unitats (un cop escalivat: 300 g de polpa i 100 g de suc) pebrot vermell
  • sal
  • 4 tallades (uns 800 g de polpa) síndria
  • Gastronomía&Cía (consultat el 2013)

    ​Escalivat del pebrot

    Aquest procés s'ha de fer amb antelació.

    3 o 4 pebrots vermells (en necessitarem uns 300 g un cop escalivats)

    Escaliveu els pebrots: processos 1, 2 i 3 de la recepta Pebrots escalivats (val la pena aprofitar la feina i l'energia per escalivar més pebrots i reservar per a una altra recepta els que no es fan servir).

    Un cop pelats i tretes les llavors, reserveu els pebrots, amb el suc que fan (que farem servir), a la nevera.

    Elaboració de la sopa freda

    4 tallades de síndria, trets els pinyols, a trossos (uns 800 g de polpa)

     

    2 grans d'all (8 g) 

     

    1 grapat de fulles d'alfàbrega fresca (uns 8 g)

     

    Tritureu-ho tot amb la batedora elèctrica o amb la thermomix, juntament amb els 300 g de pebrot escalivat50 g de suc dels pebrots escalivats (si no teniu prou suc, no passa res; si en teniu més, si voleu n'hi podeu posar més).

    un rajolí d'oli d'oliva verge

    pebre 

    sal

    Afegiu-ho i bateu-ho tot una altra vegada.

    Tapeu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera.

    Comentaris