Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
conyac
Canelons de carn
Ingredients:
all
ametlla crua pelada
caldo vegetal
canelons
ceba
conyac
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pollastre
porc
sal
salsa de tomàquet
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Pasta
Carn
Plats únics
Cassola de rap i calamars
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
conyac
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
patates
pebrot verd
porros
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Compota
Ingredients:
canonet de canyella
conyac
figues seques (o figues dessecades)
orellanes de préssec
panses
peres
pomes Golden
pomes reinetes
prunes seques (o prunes dessecades)
Categories:
Postres
Conill rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conill
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Fricandó
Ingredients:
bolets secs
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
tomàquet madur
vedella
Categories:
Segons
Carn
Llom de porc amb salsa de préssecs i taronja
Ingredients:
conyac
melmelada de préssec
oli d'oliva verge extra
orellanes
pebre blanc
porc
sal
taronges
vinagre
Categories:
Segons
Carn
Mandonguilles amb sípia
Ingredients:
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
conyac
farina
julivert fresc
llet
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
pebre blanc
sal
sípia
tomàquet madur
Categories:
Segons
Carn
Peix i mol·lusc
Pollastre amb salsa de taronja, avellanes i nous
Ingredients:
avellanes crues
caldo vegetal
ceba
conyac
nous
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pollastre
sal
taronges
Categories:
Segons
Aviram i conill
Pollastre rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pollastre
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Salsa rosa
Ingredients:
conyac
llet
oli d'oliva verge extra
quètxup
sal
salsa Perrins
taronges
Categories:
Salses i acompanyaments
Sopa de peix
Ingredients:
all
ametlles torrades
api
avellanes torrades
biscotes
cap de rap
ceba
cloïsses
conyac
espines i caps de peix blanc
fideus fins
formatge emmental
gambes
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebre vermell dolç
peix de sopa (peix de roca)
safrà
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats únics
Vedella guisada amb préssecs
Ingredients:
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
préssecs de vinya o préssecs grocs
sal
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Segons
Carn