Poseu 300 g d'aigua en una gerreta i reserveu-ne 100 g en un got per si us calen.
- Si feu la massa manualment:
Aboqueu el líquid progressivament en el bol gran i aneu barrejant-ho tot amb una cullera. Quan ja no vagi bé de remenar la massa amb cullera, feu-ho amb les mans. Quan ja hagueu abocat els 300 g d'aigua de la gerreta, si veieu que la massa necessita més aigua, afegiu-n'hi de la del got. Seguiu barrejant-ho tot amb les mans fins que vegeu que la massa ja està agafant tota la farina.
Per comprovar si la massa ja està llesta, heu de veure que queda llisa, sense forats (si quan l'estireu fa com una roba estripada és que encara no està).
- Si feu la massa amb robot pastador:
Seguint amb l'accessori de ganxo i amb la màquina en marxa a v=2, aboqueu el líquid progressivament al bol del robot per anar pastant: uns 5 min. Quan ja hagueu abocat els 300 g d'aigua de la gerreta, si veieu que la massa necessita més aigua, seguint amb la v=2, afegiu-n'hi de la del got. Seguiu amb aquesta velocitat fins que vegeu que la massa ja està agafant tota la farina.
Per comprovar si la massa ja està llesta, heu de veure que queda llisa, sense forats (si quan l'estireu fa com una roba estripada és que encara no està).
Comentaris