En una cassola, si pot ser antiadherent i de fons gruixut, on fareu tota la salsa, poseu-hi l'oli i l'all, en fred (si la base de la cassola té un diàmetre gran, l'aigua del tomàquet s'evaporarà abans i fareu la salsa en menys temps).
Poseu-ho al foc: 1 o 2 min, fins quan tot just l'all comenci a agafar color (compte, que de seguida es crema).
Comentaris
Moltes gràcies per les teves receptes. Tot i que no m'havia fet amiga de la teva pàgina ja l'havia visitada alguna vegada i he fet el salmó amb iogurt (molt bo per cert). M'agrada molt que posis la recepta de la salsa de tomata perquè és molt senzilla de fer i crec que és completament diferent de la salsa de tomata de pot (no la suporto). Jo també en faig de més i així en tinc per altres vegades, però també he de dir que quan la congelo i descongelo no m'acaba de fer el pes. Per cert, jo que sóc molt llepafils ratllo les tomates (i llenço la pell) perquè si les trossejo em molesta la pell i si en faig puré queda massa líquid pel meu gust.
Gràcies a tu per seguir-les. A mi em queda bé, la salsa de tomàquet, quan la descongelo. Si no vols pells, una opció és ratllar els tomàquets, òbviament, però si has de ratllar gaires tomàquets, és més lent.