Renteu les remolatxes senceres, sense tallar els tronxos ni les fulles (si voleu aprofitar els tronxos i les fulles per a una altra recepta, vigileu bé que no us hi quedi gens de terra).
4 persones
• ORTEGA, Simone: "1080 recetas de cocina" (n. 400), Alianza Editorial, Madrid, 1985
• ORTEGA, Simone: "Nuevas recetas de cocina" (n. 86), Alianza Editorial, Madrid, 1984
Gastronomía&Cía (consultat el 2013)
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Temperatura de servei:
Antelació necessària:
Antelació optativa:
Cocció de la remolatxa (procés 1):
500 g de llet (pot ser semidescremada)
(Podeu augmentar o disminuir aquesta quantitat segons com vulgueu la crema d'espessa; També podeu posar 250 g de caldo vegetal i 250 g de llet)
sal pebre blanc |
|
Si voleu la crema freda, quan ja no estigui calenta, poseu-la a la nevera (almenys 3 h). |
Comentaris